DigitPen nudi tudi hitro lektoriranje

DigitPen nudi tudi hitro lektoriranje

Ste bili v službi postavljeni pred ultimat, da morate dokončati svoj študij, zaradi česar ste se ponovno lotili učenja in se tudi po več letih znova prijavili na izpite? Marsikdo je ob takšni zahtevi delodajalca nejevoljen, vendar se je treba ponovnega študija lotiti optimistično. Nenazadnje je v vaše dobro, da diplomirate. Ne le zato, da boste zadostili trenutnemu delodajalcu, temveč tudi, da boste imeli več možnosti za zaposlitev v prihodnje.

Ko vam uspe opraviti še zadnji, tisti najtežji izpit – običajno iz področja, ki vam niti najmanj ne leži in ste ga zato ves čas odlagali, pa se prične pisanje diplome. To traja pri rednih študentih običajno precej dolgo, a če se vaš čas za dokončanje študija izteka, je potrebno še kako pohiteti. In pri tem pomaga, če so vam v pomoč ljudje, ki razumejo vašo časovno stisko.

Hitro lektoriranje in prevod povzetka

Prevajalska in lektorska agencija DigitPen je specializirana za lektoriranje diplom, pri tem pa vam o lekturi, opravljeni s strani diplomiranega slovenista, izda tudi potrdilo. Za lektoriranje diplomskih nalog imajo predvideno posebno postavko, ki je študentskemu žepu prijazna, njihovo delo pa je opravljeno hitro in kakovostno. In kadar tudi hitro ni dovolj hitro? Omogočajo vam prednostno lektoriranje diplomskih nalog, kar pomeni, da se lahko popravkov vašega besedila lotijo tudi preko noči, preko vikenda ali čez praznik. Tako ni nobenega strahu, da boste lovili zadnje minute pri oddaji vašega zaključnega študijskega dela.

Lektorska agencija DigitPen

V kolikor je vaša diplomska naloga potrebna lekture, priporočam agencijo DigitPen.

Kaj vse vam lektorska agencija DigitPen ponuja v okviru lektoriranja? Lektoriranje obsega odpravo vseh pravopisnih in slovničnih napak, kar pomeni, da bo besedilo jezikovno brezhibno, na vašo željo pa lahko poskrbijo tudi za stilske popravke. To pomeni, da ne posvetijo pozornosti zgolj sklonom, predlogom, vejicam in vsem ostalim klasičnim težavam pri pisanju, temveč vam pomagajo dvigniti diplomsko nalogo na višji nivo tudi tako, da je bolj berljiva in spisana z nekaj več »občutka« za lepo pisano besedo ter jasno podajanje pomena.

Poleg tega, da vam DigitPen zagotavlja hitro lektoriranje diplomskih nalog, pa seveda lahko izkoristite tudi njihovo drugo dejavnost, to je prevajanje. Povzetek, katerega prevod je običajno potreben v angleškem jeziku, bo pripravljen kakovostno, v britanski angleščini, in bo pomensko ter jezikovno dovršen.

Kako se dogovoriti za hitro lektoriranje diplomske naloge?

Najbolje je, da si na spletni strani podjetja DigitPen preberete osnovne informacije, ki se nanašajo na lektoriranje diplom. Na spletu so vam na voljo tudi vsi ceniki, kar pomeni, da lahko glede na predvideno dolžino diplomske naloge že tudi sami okvirno izračunate, koliko vas bo storitev stala. Če se odločite za hitro lektoriranje diplomskih nalog, seveda ne pozabite prišteti še dodatka za prednostno delo.

Malo preden pisanje in urejanje diplome zaključite in že veste, kdaj jo boste lahko predali v lekturo, pa jih kontaktirajte in se dogovorite za datum, ko naj bi se lektoriranje opravilo. Vnaprej se boste dogovorili za ceno, tip lektoriranja (s stilskimi popravki ali brez), za datum dokončanja storitve in morebiti tudi za prevod povzetka. Ko je diploma z vaše strani dokončana, jim jo zgolj predate v elektronski obliki, in v takšni obliki jo boste tudi prejeli z vsemi popravki. V kolikor bi prišlo pri lektoriranju do kakršne koli nejasnosti ali vprašanj, vas bodo s podjetja DigitPen poklicali in se z vami posvetovali, tako da s sodelovanjem ne bo nobenih težav.

Ko je lektoriranje zaključeno, pa seveda poskrbite samo še za tisk in vezavo. Kmalu boste lahko delodajalcu pokazali tudi svojo diplomo!