Potiskana majica kot promocijsko darilo

Potiskana majica kot promocijsko darilo

Ste kdaj občudovali majice s potiskom, ki jih nosijo povsem običajni ljudje ter tako učinkovito promovirajo posamezno blagovno znamko, podjetje, izdelek ali storitev? Tisk na majice je danes cenovno izjemno ugoden, prav tako pa tekstilni izdelki, zato ni nobenega razloga, da si jih ne bi privoščili tudi sami. Izbira je velika: majice s kratkimi rokavi, z dolgimi rokavi, na naramnice, s kapucami, iz debelejšega ali tanjšega materiala …

Majice s potiskom za vsakogar

Medtem ko svoje poslovne partnerje radi obdarimo s promocijskimi darili, ki pričajo o naši dejavnosti in so namenjena izboljšanju sodelovanja ter izkazovanju medsebojnega spoštovanja, se lahko svojim strankam na drobno in vsem drugim, ki bi lahko pomagali širiti prepoznavnost naše blagovne znamke, zahvalimo s precej bolj domiselnim in preprostim promocijskim darilom: majico s potiskom. Pozornost je vedno dobrodošla, če je izdelek še praktičen in tako uporaben pri vsakdanjih aktivnostih ali športu (majice kratek rokav), pa še bolje. Lepše kot so vaše majice, rajši jih bodo ljudje nosili – in več poceni promocije si boste zagotovili.

Potiskana majica

Zagotovite si brezhiben tisk na kakovosten material.

Majice s potiskom velja vedno v prvi vrsti razdeliti svojim zaposlenim, ki naj bi prvi skrbeli za pomoč pri promociji, njihovim družinskim članom, kupcem, prav tako pa tudi lokalnim društvom in klubom, saj mora podjetje skrbeti za ustvarjanje pozitivno naravnanega okolja na področju, kjer deluje. Nadalje se lahko majice s potiskom in drug promocijski material odlično uporabijo tudi za širše ustvarjanje prepoznavnosti – podarite jih lahko na primer v različnih nagradnih igrah na družabnih omrežjih.

Izbira majic in drugega tekstila

Za majice s potiskom lahko izberete različne modele. Za poleti ali šport pridejo najbolj prav majice brez rokavov, polo majice in klasične T majice, pri katerih lahko izbirate med različnimi barvami in različnimi kroji – lahko so širše, ožje, enobarvne ali večbarvne, s klasičnim ali V izrezom okoli vratu … Če želite za svojo promocijo bolj vsestranska oblačila, pa se lahko odločite za tisk na majice z dolgimi rokavi, prav tako pa so vam na voljo puloverji, flisi, vetrovke in bunde. Sicer pa se lahko odločite tudi za tisk na delovna ali specialna športna oblačila (kopalke, kratke hlače, tope, termo oblačila …).

Tisk na majice – sporočilnost

Majice s potiskom velja izbrati v barvi, ki se sklada z vašo celostno grafično podobo, s podobo posamezne storitve ali izdelka oziroma posebne akcije. Prav tako se je potrebno primerno premišljeno odločiti, za kakšen tisk na majice naj bi šlo oziroma kaj naj bi z njim sporočali. Najbolj enostavno je na majico zapisati ime podjetja in logotip, lahko pa ste tudi veliko bolj domiselni. Če želite, da bodo majice deležne pozornosti in bodo tudi same postale prepoznavne, velja v tisk na majice vložiti nekaj več energije in se domisliti nečesa privlačnega in hkrati inovativnega.

Tisk na majice

Bodite domiselni in dajte na majico natisniti nekaj zanimivega in zabavnega.

In ko imate vse dorečeno in natanko veste, kaj želite? Obrnite se na ponudnika promocijskih daril, kot je Habeco, pri katerem velja trenutno za majice s tiskom akcija, in se dogovorite za izvedbo. Ne pozabite, da se velja odločiti za kakovostnega ponudnika, ki vam zagotavlja kakovost osnovnega materiala oziroma majic, kakovost tiska in dostavo v dogovorjenem roku.